+39 348 567 3199
info@paasardinien.dk  

Hvem er vi?

PåSardinien.dk blev startet i januar 2010 af danske Britt Trude Christensen, der med udgangspunkt i sit dybtgående kendskab til øen, ønskede at skabe et tilbud til de rejsende, som ville opleve det autentiske Sardinien. Firmaet har i årenes løb formidlet overnatning, rundrejser og udflugter af høj kvalitet til det kræsne publikum, ligesom det har medvirket til guidebøger og TV-programmer om øen.

 

“Sardinien er en helt speciel ø, som igennem mange år har haft en stor plads i mit hjerte. Her er alt, hvad man kan ønske af et feriested: en fascinerende og storslået natur, skøn mad og fantastiske råvarer for enhver gastronom, forjættende kultur og historie, og ikke mindst en gæstfri og ukrukket befolkning. Jeg elsker simpelthen Sardinien, og det er altid en stor fornøjelse for mig at kunne videregive min viden om øen til folk, der kommer her på besøg. Jeg håber, jeg kan smitte dem med min forkærlighed og dybe fascination, så de kommer igen og igen og igen.”

 

 

 

Alessandra Granillo, der har boet i Danmark i seks år, og derfor taler et flot dansk, har siden 2012 været en vigtig del af firmaet. I december 2015 overgik firmaet fra Britt til Alessandra, der vil fortsætte den linje af god service og høj kvalitet, som firmaet er kendt for.

 

Alessandra har hovedsageligt taget sig af bookinger af PåSardinien.dk siden 2011, og har således haft en stor del af kundekontakten. I december 2015 overtog Alessandra firmaet fra Britt. Alessandras år i Danmark har, udover det danske sprog, givet hende en stor forståelse for den danske mentalitet og det kombineret med hendes store viden og netværk på Sardinien, gør at Påsardinien.dk nu er kommet i de bedste hænder.

 

Alessandra brænder for at formidle Sardiniens mange aspekter, herunder øens spændende gastronomi, som hun har undervist i på sine mange madlavningskurser for danske besøgende. Alessandra er selv fra Napoli, men blev som så mange andre helt forelsket i Sardinien fra første gang hun besøgte øen. Alessandra er gift med Antonello som kommer fra Dorgali og sammen har de sønnen Mattia